Η ομάδα νέων της Πλοήγησης καλεσμένη στο κοινό του “Ελάδα έχεις ταλέντο”

Την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, η Ομάδα νέων της Πλοήγησης μαζί με φίλους τους, συνολικά 22 άτομα, προσκλήθηκαν από τον Γιώργο Καπουτζίδη να παρακολουθήσουν την διαδικασία των «JUDGE CUTS» στο Ελλάδα έχεις ταλέντο, που θα οδηγήσει στους Ημιτελικούς και στον Τελικό.
Με πολύ κέφι, ενθουσιασμό και διάθεση συμμετοχής, απόλαυσαν τόσο τα ταλέντα, όσο και την επαφή τους με τους κριτές, στο φαντασμαγορικό θέατρο του “Ελληνικός Κόσμος”, Πειραιώς 254.
Ιδιαίτερη ευχαρίστηση των παιδιών ήταν η φωτογράφισή τους με τον αγαπημένο τους Γιώργο Καπουτζίδη με τον οποίο διατηρούν μια ζεστή και φιλική επικοινωνία.

 

Εορταστική βραδιά στη Πλοήγηση για τον φίλο Δημήτρη στις 28/10/2017

Το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου, τα παιδιά της Πλοήγησης μαζεύτηκαν στον Πολυχώρο της Πλοήγησης και γιόρτασαν την ονομαστική γιορτή του μέλους μας Δημήτρη! Αφού παρακολούθησαν την προβολή της ταινίας HAPPY FEET 1, συνέχισαν με πίτσες και γλυκά για να ευχηθούν στον Δημήτρη!

Ήταν μιά όμορφη, διασκεδαστική και με καλή παρέα βραδιά για τα παιδιά!

Δράση της Πλοήγησης στην Εθνική Λυρική Σκηνή

 

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 το πρωί, η μικτή ομάδα 15 παιδιών και νέων του Εξειδικευμένου Πολυχώρου ανάπτυξης δεξιοτήτων ΠΛΟΗΓΗΣΗ, μετά από πρόσκληση, παρακολούθησε την όπερα για παιδιά και νέους “ο πρίγκιπας Ιβάν και το πουλί της φωτιάς”, της Εναλλακτικής Σκηνής Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Ήταν μια πολύ όμορφη παράστση και μια πολύ ευχάριστη εμπειρία να βρεθεί η ομάδα μας στο νέο χώρο της Εθνικής μας Λυρικής Σκηνής.
Ευχόμαστε και σε άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις!